Previous slide
Next slide

Diensten

Pentavex bouwadvies geeft bouwkundig advies over verbouwingen, nieuwbouw en utiliteitsbouw, want ze zeggen niet voor niets: ‘een goed begin is het halve werk’. Daarom helpen wij je graag verder met persoonlijk advies, berekeningen, vergunningen, verschillende ontwerp- en werktekeningen en begeleiden we het gehele (ver)bouwproces. Denk bijvoorbeeld aan het vinden van een goede aannemer, maar ook aan het gebruiken van zo veel mogelijk duurzame bouwmaterialen.

Bij Pentavex bouwadvies kun je rekenen op...

Wij maken verschillende bouwtekeningen. We maken ontwerptekeningen om een (Omgevings)vergunning aan te kunnen vragen, maar ook 3D visualisaties. Hiermee geven we jou een gedetailleerd beeld van hoe de verbouwing, nieuwbouw of utiliteitsbouw eruit komt te zien. 

Heb je (ver)bouwplannen? Dan zullen er berekeningen moeten worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een BENG berekening, daglichtberekening en een ventilatieberekening. Dit soort berekeningen zijn verplicht voor bepaalde vergunningen.

De Omgevingsvergunning zorgt ervoor dat de verbouwing, nieuwbouw of utiliteitsbouw geen negatieve invloed heeft op de mens en het milieu. Voordat je begint aan jouw (ver)bouwplannen moet je alle benodigde vergunningen hebben. Hiervoor doen we altijd een vergunningscheck.

 

Wij zorgen niet alleen voor een goede voorbereiding, maar ook voor een goede uitvoering. Daarom bieden wij begeleiding aan tijdens het gehele (ver)bouwproces. We helpen je met het vinden van de juiste aannemer, bewaken de kwaliteit en zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt.

Waarmee kunnen we jou helpen?

Heb je (ver)bouwplannen, hulp nodig bij een goede voorbereiding én wil je zeker zijn van een soepel (ver)bouwproces? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.